Thank everyone who purchased tickets to see MUSE. The good news is that every ticket purchased entitles you to redeem a standard physical or a standard digital copy of SIMULATION THEORY.

All you need is your unique 8 Digit Redemption code(s) on your tickets which will look like the example below:

K5F1PY4F

To redeem your copy of SIMULATION THEORY click HERE to access the redemption site.

Please be aware that  each unique code can only be used once to redeem a single copy of SIMULATION THEORY. If you already own a copy please feel free to share codes with family, friends, colleagues or anyone else who needs their record collection improving! Full details of how you can gift the album are given on the redemption site.

Enjoy the show!

_________________

Katra iegādātā biļeteuz MUSE koncertu Arēnā Rīga, 2019. gada 12. jūnijā, ļaus jums saņemt albuma “SIMULATION THEORY” fizisku vai digitālu kopiju.

Viss kas nepieciešams ir 8 simbolu kods, kas norādīts uz iegādātās biļetes, tas izskatīsies līdzīgi kā zemāk aplūkojamā piemērā: 

K5F1PY4F 

Lai saņemtu “SIMULATION THEORY” albuma kopiju lūdzam SPIEST ŠEIT, kur tiksiet pārvirzīts uz saņemšanas vietni. 

Lūdzam ņemt vērā, ka katrs kods ir unikāls un ar vienu kodu pieejama tikai viena albuma kopija. Ja albums “SIMULATION THEORY” jau ir jūsu rīcībā, aicinām dalīties ar kodu starp ģimenes locekļiem, draugiem, kolēģiem vai jebkuru cilvēku, kuru vēlaties iepriecināt, lai papildinātu arī viņa ierakstu kolekciju.

Detalizētāka informācija par albuma saņemšanu būs atrodama saņemšanas vietnē.

Novēlām izbaudīt šovu un tiekamies koncertā!