Jaunumi

ATCELTS STING KONCERTS ARĒNĀ RĪGA

Atcelts. Sting, Arēna Rīga, 2020. gada 2. oktobrī
Ar nožēlo jāpaziņo, ka 2. oktobrī paredzētais Sting koncerts Arēnā Rīga Covid-19 pandēmijas izraisīto apstākļu dēļ un ar to ieviestajiem pasākumu rīkošanas ierobežojumiem tiek atcelts. Diemžēl, koncertu tuvākā gada laikā nav iespējams pārcelt.

Lasīt tālāk

OPETH UZSTĀSIES KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

OPETH, Palladium Rīga, 2022. gada 15. septembrī
Viena no ietekmīgākajām Ziemeļeiropas progresīvā metāla rokgrupām Opeth 2022. gada 15. septembrī pirmo reizi koncertēs Latvijā jaunākā albuma “In Cauda Venenum” tūres ietvaros. Koncerts gaidāms koncertzālē Palladium Rīga un kā koncerta īpašie viesi būs Islandes klasiskā roka grupa “The Vintage Caravan”. Biļetes publiskajā tirdzniecībā būs pieejamas “Biļešu Serviss” tīklā no pirmdienas, 13. jūlija, plkst. 10:00. Šo koncertu iespējams apmeklēt arī ar kādu no koncerta biļetēm, kas iegādāta uz kādu no SIA “BDG concerts” rīkotajiem koncertiem, kuri ārkārtas situācijas dēļ ir pārcelti vai atcelti.

Lasīt tālāk

TIKS PĀRCELTS AMON AMARTH KONCERTS KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

, 1. janvārī
Saistībā ar Covid-19 pandēmiju un ar to ieviestajiem drošības pasākumiem Amon Amarth 13. jūlija paredzētais koncerts koncertzālē Palladium tiks pārcelts.

Lasīt tālāk

ATCELTS LAUV KONCERTS KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

Atcelts. Lauv, Palladium Rīga, 2020. gada 24. maijā
Informējam, ka 24.maijā koncertzālē Palladium paredzētais Lauv koncerts tiek atcelts. Lai gan sākotnēji tika plānots, ka mākslinieka Eiropas koncerrtūri būs iespējams pārcelt tomēr Covid-19 pandēmijas izraisīto apstākļu dēļ to nav iespējams izdarīt tuvākajā nākotnē.

Lasīt tālāk

TIKS PĀRCELTS LAUV KONCERTS KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

Atcelts. Lauv, Palladium Rīga, 2020. gada 24. maijā
Saistībā ar Covid-19 pandēmiju un ar to ieviestajiem drošības pasākumiem Lauv paredzētā Eiropas tūre maijā, t. sk. 24. maija koncerts koncertzālē Palladium tiks pārcelts. Mākslinieka, fanu, grupas, komandas un visu iesaistīto personu drošība ir vissvarīgākā. Lūdzam būt saprotošiem un sekot līdzi aktuālajai informācijai par jauno koncerta datumu, kurš tiks paziņots drīzumā. Iegādātās biļetes būs derīgas uz jaunā koncerta datumu.

Lasīt tālāk

TIKS PĀRCELTS IN FLAMES KONCERTS KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

Atcelts. In Flames, Palladium Rīga, 2020. gada 29. maijā
Informējam, ka saistībā ar valdības lēmumu un ierobežojumiem grupas In Flames paredzētā tūre Eiropā tiks pārcelta uz nākamā gada sākumu, t. sk. 29. maija plānotais koncerts koncertzālē Palladium. Par jauno koncerta datumu tiks paziņots drīzumā. Iegādātās biļetes būs derīgas uz jaunā koncerta datumu. Lūdzam būt saprotošiem un sekot līdzi aktuālajai informācijai.

Lasīt tālāk

PĀRCELTS - PLĀNOTAIS KONCERTS "ANSIS" KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

Atcelts. ansis, Palladium Rīga, 2021. gada 7. maijā
Informējam, ka 7. maijā plānotais anša solo koncerts koncertzālē Palladium ir pārcelts uz 7. NOVEMBRI. Iegādātās biļetes būs derīgas uz jaunā koncerta datumu.

Lasīt tālāk

PĀRCELTI - PLĀNOTIE KONCERTI "RĪTA UN VAKARA DZIESMAS" RĒZEKNĒ UN LIEPĀJĀ

RĪTA UN VAKARA DZIESMAS, Dažādas norises vietas, 2020. gada 24. oktobrī – 5. novembrī
Informējam, ka 4. aprīlī plānotais koncerts "Rīta un vakara dziesmas", Liepājā, koncertzālē "Lielais dzintars" pārcelts uz 24. OKTOBRI un 9. aprīlī plānotais koncerts "Rīta un vakara dziesmas" Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "GORS" pārcelts uz 5. NOVEMBRI. Iegādātās biļetes būs derīgas uz jauno pasākuma datumiem.

Lasīt tālāk

TIKS PĀRCELTI APRĪĻA SĀKUMĀ PLĀNOTIE RĪGAS DOMA ZĒNU KORA UN RAIMONDA TIGULA KONCERTI

RĪTA UN VAKARA DZIESMAS, Dažādas norises vietas, 2020. gada 24. oktobrī – 5. novembrī
Informējam, ka, saistībā ar valdības lēmumu un rūpējoties gan par koncertu apmeklētāju, gan koncertu dalībnieku veselību, tiks pārcelti aprīļa sākumā plānotie Rīgas Doma Zēnu Kora un Raimonda Tigula koncerti: • “Rīta un vakara dziesmas” 4. aprīlī Liepājā, koncertzālē “Lielais dzintars” • “Rīta un vakara dziesmas” 9. aprīlī Rēzeknē, Latgales vēstniecībā “GORS”

Lasīt tālāk

AMON AMARTH UZSTĀSIES KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

, 1. janvārī
Mūsdienu smagā metāla meistari un viena no pieprasītākajām Zviedrijas grupām Amon Amarth pirmo reizi viesosies Latvijā un šovasar uzstāsies koncertzālē Palladium 13. jūlijā. Grupa uzstāsies Rīgā sava jaunākā albuma “Berserker” turnejas ietvaros. Biļetes publiskajā tirdzniecībā būs nopērkamas no 10. februāra plkst. 10:00 “Biļešu Serviss” tīklā, bet jau no 7. februāra biļetes būs pieejamas iepriekšpārdošanā.

Lasīt tālāk

STING ATGRIEŽAS RĪGA AR KONCERTPROGRAMMU "MY SONGS"

Atcelts. Sting, Arēna Rīga, 2020. gada 2. oktobrī
Izcilais mūziķis, solomākslinieks un grupas “The Police” dalībnieks Sting atgriežas Rīgā ar savu labāko dziesmu koncertprogrammu “My Songs”. Šī koncerturneja jau kopš 2019. gada sākuma ar milzu panākumiem apceļo visu pasauli un turpināsies arī šogad gan ar vairāku nedēļu koncertsēriju Lasvegasā, gan atkārtotiem koncertiem citur ASV un Eiropā, t.sk. 2. oktobrī Arēnā Rīga. Šoreiz šis būs vienīgais Sting koncerts Baltijā. Biļetes publiskajā tirdzniecībā būs nopērkamas no 7. februāra plkst. 10:00 “Biļešu Serviss” tīklā, bet jau no 6. februāra biļetes būs pieejamas iepriekšpārdošanā.

Lasīt tālāk

IN FLAMES UZSTĀSIES KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

Atcelts. In Flames, Palladium Rīga, 2020. gada 29. maijā
Ar vairāk kā miljons vidējo klausītāju skaitu mēnesī mūzikas straumēšanas vietnē Spotify, leģendārie melodiskie zviedru metālisti In Flames ar savu jaunāko albumu “I, the Mask” 29. maijā pirmo reizi Latvijā uzstāsies koncertzālē Palladium. Biļetes publiskajā tirdzniecībā būs pieejamas no 24. janvāra plkst. 12:00 “Biļešu Serviss” tīklā, bet jau no šodienas biļetes pieejamas iepriekšpārdošanā.

Lasīt tālāk

×

Pieraksties FBI jaunumu saņemšanai un esi pirmais, kas uzzina par jaunākajiem koncertiem un īpašajām akcijām!