Jaunumi

ROKMŪZIKAS SMAGSVARI FOREIGNER UZSTĀSIES ARĒNĀ RĪGA

, 1. janvārī
Viena no spilgtākajām rokmūzikas grupām Foreigner ar visu laiku izcilākajiem roka hitiem - “Waiting For A Girl Like You”, “I Want To Know What Love Is”, “Juke Box Hero” un daudziem citiem, nākamā gada 1. jūnijā uzstāsies Arēnā Rīga. Biļetes nopērkamas “Biļešu Serviss” tīklā.

Lasīt tālāk

JOSÉ GONZÁLEZ UZSTĀSIES KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

JOSÉ GONZÁLEZ, Palladium Rīga, 2022. gada 10. jūnijā
Koncertzālē Palladium Rīga ar lirisku un melodisku indī-popa priekšnesumu nākamā gada vasarā 10. jūnijā uzstāsies solomākslinieks un grupas Junip dalībnieks José González. Biļetes jau no šodienas iespējams iegādāties “Biļešu Serviss” tīklā.

Lasīt tālāk

STING PAVASARĪ ATGRIEZĪSIES AR KONCERTU ARĒNĀ RĪGA

STING, Arēna Rīga, 2022. gada 24. septembrī
Izcilais solomākslinieks Sting un bijušais grupas The Police dalībnieks ar savu jaunāko albumu “The Bridge” un koncertprogrammu “My Songs”, kura ar milzu panākumiem Amerikā un citviet Eiropā apceļoja pasauli līdz sākās globālā Covid-19 pandēmija, nākamā gada pavasarī 5. martā, pēc vienreiz jau atcelta koncerta, beidzot atgriezīsies Arēnā Rīga. Koncertā kā īpašais viesis uzstāsies Joe Sumner.

Lasīt tālāk

MOONCHILD UZSTĀSIES KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

MOONCHILD, Palladium Rīga, 2022. gada 3. septembrī
Nākamā gada 18. martā koncertzālē Palladium pirmo reizi viesosies veiksmīgā Losandželosas alternatīvā R&B grupa Moonchild, kuras sastāvā ir latviešu mūziķis Andris Mattson. Biļetes “Biļešu Serviss” tīklā pieejamas no piektdienas, 5. novembra, plkst. 12.00.

Lasīt tālāk

IMAGINE DRAGONS AR VĒRIENĪGU BRĪVDABAS KONCERTU UZSTĀSIES MEŽAPARKA LIELAJĀ ESTRĀDĒ

Imagine Dragons, Mežaparka Lielā estrāde, 2022. gada 1. jūnijā
Jau tagad ir skaidrs, ka nākamā gada vērienīgāko koncertu Latvijā un Baltijā sniegs Lasvegasas supergrupa Imagine Dragons, kura ar vienīgo koncertu Baltijā 1. jūnijā uzstāsies Mežaparka Lielajā estrādē pasaules koncertturnejas “Mercury World Tour” ietvaros. Biļetes par zemāku cenu tirdzniecībā no 5. novembra plkst. 10.00 “Biļešu Serviss” tīklā. Savukārt, FBI un Positivus festivāla koncertu kluba biedri, biļetes varēs iegādāties ātrāk, iepriekšpārdošanā, jau no 3. novembra plkst. 10.00, izmantojot kodu, kas tiks izsūtīts reģistrētajiem lietotājiem.

Lasīt tālāk

GOGOL BORDELLO ATGRIEŽAS KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

Gogol Bordello, Palladium Rīga, 2022. gada 13. jūnijā
Publikas iemīļotā un jau atzinīgi novērtētā čigānu pankroka apvienība Gogol Bordello savas jaunākās koncertturnejas “Roaring 2020s” ietvaros nākamā gada 13. jūnijā atgriezīsies koncertzālē Palladium. Koncerts, kurš neliks vilties - ikviens mūzikas apskatnieks ir pārliecināts, ka Gogol Bordello ir grupa, kas, kaut reizi redzēta klātienē, neatstāj vienaldzīgos. Biļetes uz koncertu koncertzālē Palladium jau no šodienas iespējams iegādāties “Biļešu Serviss” tīklā.

Lasīt tālāk

PASSENGER UZSTĀSIES KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

Passenger, Palladium Rīga, 2022. gada 21. jūnijā
Godalgotais britu dziedātājs, hita “Let Her Go” autors Passenger atgriežas Rīgā sava jaunākā albuma “Songs For The Drunk And Broken Hearted” ietvaros un uzstāsies koncertzālē Palladium nākamā gada 21. jūnijā. Biļetes pieejamas “Biļešu Serviss” tīklā no piektdienas, 22. oktobra, plkst. 12.00.

Lasīt tālāk

EAGLES OF DEATH METAL UZSTĀSIES KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

Eagles Of Death Metal, Palladium Rīga, 2022. gada 22. maijā
Nākamā gada 7. aprīlī koncertzālē Palladium pirmo reizi uzstāsies amerikāņu rokgrupa Eagles Of Death Metal koncertturnejas “The 24th Anniversary Tour” ietvaros. Koncertā kā īpašie viesi uzstāsies Grammy nominētā grupa Bones UK. Biļetes “Biļešu Serviss” tīklā pieejamas no piektdienas, 1. oktobra, plkst. 11.00.

Lasīt tālāk

RÓISÍN MURPHY UZSTĀSIES KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

Róisín Murphy, Palladium Rīga, 2022. gada 7. maijā
Ekstravagantā īru dziedātāja, Mercury balvas nominante un viena no neparastākajām vokālistēm Róisín Murphy uzstāsies koncertzālē Palladium nākamā gada 7. maijā.

Lasīt tālāk

BILLY TALENT UZSTĀSIES KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

(ATCELTS) Billy Talent, Palladium Rīga, 2022. gada 15. jūnijā
Viena no spēcīgākajām kanādiešu rokgrupām Billy Talent pirmo reizi viesosies Latvijā un nākamvasar 15. jūnijā uzstāsies koncertzālē Palladium.

Lasīt tālāk

PĀRCELTS TRICKY KONCERTS KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

(ATCELTS) TRICKY, Palladium Rīga, 2022. gada 9. maijā
Tricky plānotā Eiropas tūre šī gada septembrī Covid-19 pandēmijas izraisīto apstākļu dēļ tiek pārcelta un mākslinieks pie mums koncertzālē Palladium uzstāsies 2022. gada 4. martā.

Lasīt tālāk

INFORMĀCIJA ANŠA KONCERTA APMEKLĒTĀJIEM

ansis, Mežaparka Zaļais teātris, 2021. gada 19. augustā
Jau šovakar tiekamies Mežaparka Zaļajā teātrī uz ilgi gaidīto anša koncertu! Pēdējās biļetes vēl pieejamas "Biļešu Serviss" tīklā.

Lasīt tālāk

×

Pieraksties FBI jaunumu saņemšanai un esi pirmais, kas uzzina par jaunākajiem koncertiem un īpašajām akcijām!