Jaunumi

ITĀĻU ROKMŪZIKAS LEĢENDA ZUCCHERO UZSTĀSIES KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

ZUCCHERO, Palladium Rīga, 15. aprīlī
Viens no visu laiku izcilākajiem blūzroka pārstāvjiem, leģendārais itāļu dziedātājs Zucchero, kurš turpina valdzināt klausītājus visā pasaulē ar savu dvēselisko mūziku, svinot 40 gadus mūzikā, dodas koncertturnejā “Overdose'DAmore” skaistākajās vietās pasaulē un nākamā gada pavasarī, 15. aprīlī, gaidāms koncerts arī pie mums koncetzālē Palladium Rīga.

Lasīt tālāk

DADDY WAS A MILKMAN UZSTĀSIES AR SINFONIETTA RĪGA MŪZIĶIEM

Daddy Was a Milkman & Sinfonietta Rīga mūziķi, Daddy Was a Milkman & Sinfonietta Rīga, 10. decembrī
Viens no Lietuvas populārākajiem un muzikāli augstvērtīgākajiem solo māksliniekiem, kurš vienlaikus ir ļoti iemīļots Latvijā, Daddy Was a Milkman, apvienosies vēl nebijušā un ekskluzīvā sastāvā ar Sinfonietta Rīga mūziķiem. Koncerts notiks Arēnā Rīga amfiteātrī 10. decembrī.

Lasīt tālāk

AMINATA IZZIŅO SOLOKONCERTU KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

AMINATA, Palladium Rīga, 27. oktobrī
Talantīgā dziedātāja Aminata turpina aizraut un gatavojas sava jaunā pilnmetrāžas albuma izdošanai, kas būs paplašinājums pērn izdotajam minialbumam “Savvaļas pusē”, kam par godu dziedātāja rīkos sen gaidītu solokoncertu “Paisums.Bēgums” šoruden, 27. oktobrī, koncertzālē Palladium Rīga. Biļetes jau no šodienas pieejams “Biļešu Serviss” tīklā.

Lasīt tālāk

50 CENT IZSLUDINA PAPILDKONCERTU ARĒNĀ RĪGA

50 CENT, Arēna Rīga, 10. oktobrī
Pēc rekorda ātrumā izpārdotā leģendārā hip-hop pārstāvja 50 Cent koncerta ir panākta vienošanās par papildkoncerta rīkošanu Rīgā — 10. oktobrī, Arēnā Rīga. Šis ekskluzīvais koncerts ne vien ļaus visiem repa klasikas cienītājiem piedzīvot 50 Cent dzīvo uzstāšanos, bet arī apliecina mākslinieka cieņu pret sev uzticīgo fanu bāzi. Koncerta īpašais viesis arī 10. oktobra koncertā būs Busta Rhymes. Biļetes “Biļešu Serviss” tīklā pieejamas no 25. maija plkst. 10.00.

Lasīt tālāk

EIROVĪZIJAS UZVARĒTĀJA LOREEN UZSTĀSIES RĪGĀ

LOREEN, Palladium Rīga, 30. novembrī
Eirovīzijas divkārtēja laureāte, unikālās balss īpašniece Loreen 30. novembrī uzstāsies Rīgā, koncertzālē Palladium. Pasaules slavu māksliniece guva 2012. gadā, kad uzvarēja Eirovīzijas dziesmu konkursā ar ikonisko hitu “Euphoria”, savukārt 10 gadus vēlāk kļuva par pirmo sievieti, kura Eirovīzijas uzvaras laurus guvusi divreiz, šī gada konkursā uzvarot ar dziesmu “Tattoo”. Līdz ar gūtajiem panākumiem Loreen dodas koncerttūrē un jau novembrī viņas emocionāli piesātinātais priekšnesums būs baudāms arī pie mums Rīgā.

Lasīt tālāk

IL DIVO ATGRIEŽAS RĪGĀ

IL DIVO, Arēna Rīga, 24. oktobrī
Pasaules mērogā atzītais vokālais kvartets Il Divo atgriezīsies Latvijā ar koncertu šī gada rudenī, 24. oktobrī, Arēnā Rīga. Talantīgie un pieredzējušie vokālisti, augstvērtīgā un profesionālā manierē, izpildīs sev raksturīgo un unikālo repertuāru, klasiskās mūzikas skanējumā izpildot Josh Groban, Toni Braxton un Frank Sinatra populāros hitus kopā ar orķestri, kā arī dziedot operu ārijas un citus klasiskās mūzikas skaņdarbus popmūzikas stilā. Koncerta īpašais viesis Steven LaBrie.

Lasīt tālāk

HIP-HOP LEĢENDA 50 CENT UZSTĀSIES ARĒNĀ RĪGA

(IZPĀRDOTS) 50 CENT, Arēna Rīga, 9. oktobrī
Triumfējoša atgriešanās Eiropā - pasaulē veiksmīgākais reperis 50 Cent ar vienīgo koncertu Baltijas valstīs šoruden, 9. oktobrī, uzstāsies Arēnā Rīga.

Lasīt tālāk

WILL BUTLER & SISTER SQUARES UZSTĀSIES KONCERTZĀLĒ PALLADIUM

WILL BUTLER & SISTER SQUARES, Palladium Rīga, 7. novembrī
Will Butler ir kādas ļoti zināmas indīroka grupas dalībnieks un līdzdibinātājs ar ko uzstājies arī Latvijā, bet jau ilgus gadus pazīstams ar savu solo karjeru. Šodien klajā nākusi Will Butler & Sister Squares jaunākā dziesma “Willows”, kas tapusi kopā ar Nujorkas Bruklinā bazēto grupu. Will Butler & Sister Squares 7. novembrī uzstāsies koncertzālē Palladium Rīga. Biļetes pieejamas “Biļešu Serviss” tīklā no piektdienas, 31. marta, plkst. 12.00.

Lasīt tālāk

LUFTHAUS ĪPAŠIE VIESI ROBBIE WILLIAMS KONCERTĀ

ROBBIE WILLIAMS (IZPĀRDOTS), ARĒNA RĪGA, 2023. gada 9. martā
Pavisam jauna elektronikas grupa - Lufthaus būs īpašie viesi Robbie Williams koncertā Rīgā 9. martā.

Lasīt tālāk

VASARĀ RĪGĀ UZSTĀSIES BILLY TALENT

BILLY TALENT, Palladium Rīga, 2023. gada 12. jūnijā
Kanādas veiksmīgā alternatīvā roka grupa Billy Talent beidzot ierodas Rīgā ar šovu 12. jūnijā koncertzālē Palladium. Ar savu panka un alternatīvā roka sajaukumu kanādieši ir sevi pierādījuši kā lielisku dzīvo grupa un nav šaubu, ka šo tikšanos esam gaidījuši ar lielu nepacietību. Biļetes pieejamas “Biļešu Serviss” tīklā no 27. janvāra plkst. 12.00.

Lasīt tālāk

KLAVIERMŪZIKAS KONCERTS AR ITĀĻU KOMPONISTU UN PIANISTU FABRIZIO PATERLINI

FABRIZIO PATERLINI, Palladium Rīga, 2023. gada 13. aprīlī
Pavasarī Rīgā koncertu sniegs ievērojams mūsdienu klasiskās mūzikas itāļu komponists un pianists Fabrizio Paterlini koncertzālē Palladium 13. aprīlī. Dziļi aizkustinoši, emocionāli klaviermūzikas skaņdarbi pavadījumā ar vizuālo noformējumu Rīgas jaukākajā koncertvietā padarīs koncerta pieredzi dziļi izjustāku un emocionāli piesātinātāku. Biļetes jau no šodienas pieejamas “Biļešu Serviss” tīklā.

Lasīt tālāk

SENSACIONĀLAIS ĢITĀRAS VIRTUOZS STEVE VAI UZSTĀSIES RĪGĀ

STEVE VAI, Palladium Rīga, 2023. gada 5. maijā
Koncertu kalendāram šogad nozīmīgs notikums - 5. maijā koncertzālē Palladium Rīga atgriezīsies elitāra superzvaigzne, roka ģitāras virtuozs Steve Vai. Vārds, kurš zināms visiem rokmūzikas cienītājiem un ne tikai. Ikvienam Steve Vai fanam šis ir absolūti maģisks koncerta notikums un pieredze, kur tuvplānā redzēt ģitāras meistaru.

Lasīt tālāk

×

Pieraksties FBI jaunumu saņemšanai un esi pirmais, kas uzzina par jaunākajiem koncertiem un īpašajām akcijām!