Koncertaģentūra "FBI" informē: Plānots, ka tuvāko divu nedēļu laikā tiks paziņots jauns "Depeche Mode" Rīgas koncerta norises datums.

"Depeche Mode" solista Deiva Gahana (Dave Gahan) slimības dēļ ir atcelti 16 turnejas koncerti. Pašlaik grupas pārstāvji strādā pie nenotikušo koncertu pārplānošanas un nepieciešams vairāk laika, lai apzinātu iespējamo koncertu norises vietu pieejamību un noteiktu jaunus koncertu norises datumus.
 
Šobrīd visi biļešu īpašnieki tiek aicināti saglabāt iegādātās biļetes līdz turpmākajiem paziņojumiem. Neatkarīgi no jaunā Rīgas koncerta norises datuma paziņošanas, biļešu īpašniekiem būs iespēja arī nodot biļetes atpakaļ sākot ar šī gada 15. jūniju. Sīkāka informācija par biļešu uzpirkšanas vietām un kārtību tiks paziņota līdz 15. jūnijam.
 
Deivs Gahans izsaka sirsnīgu pateicību faniem par atbalstu, sapratni un pacietību. "Depeche Mode" atvainojas visiem biļešu īpašniekiem par sagādātajām neērtībām, kas radās 25. maijā Rīgā nenotikušā koncerta dēļ.
 
Grupa šobrīd ir paziņojusi, ka pasaules turneja "TOUR of the UNIVERSE" atsāksies 8. jūnijā ar koncertu Leipcigā, Vācijā.