Koncertaģentūra "FBI" informē: Ņemot vērā, ka lielākā daļa biļešu uz atcelto grupas "Depeche Mode" koncertu ir uzpirktas, lai optimizētu biļešu uzpirkšanas procesu, biļetes šobrīd iespējams atgriezt Rīgā, Rīgas Kongresu namā, K. Valdemāra ielā 5 (darba laiks: darba dienās 10.00 – 19.00, sestdienās 10.00 – 19.00, svētdienās – slēgts). Informējam, ka ir mainīta naudas atmaksas forma no skaidras naudas norēķiniem uz bezskaidras naudas norēķiniem – nauda par biļetēm tiek atgriezta ar pārskaitījumu uz pieteikuma veidlapā norādīto klienta kontu.

Reģionālajos bļešu uzpirkšanas punktos (Daugavpilī, Liepājā, Jelgavā un Valmierā) biļetes netiek pieņemtas.
 
Lai atvieglotu naudas atgriešanu, biļešu īpašniekiem ieteicams jau savlaicīgi aizpildīt pieteikuma veidlapu divos eksemplāros (šeit). Veidlapu nepieciešams nodot kasē kopā ar iegādātajām biļetēm un nauda par biļetēm tiek atgriezta pārskaitījuma veidā. Aizpildīto veidlapu var sūtīt arī elektroniski uz info@bilesuserviss.lv vai pa pastu – SIA "BIĻEŠU SERVISS", Dzirnavu ielā 60-4, Rīgā, LV-1050, sūtījumam pievienojot iegādātās biļetes.
 
SIA "BIĻEŠU SERVISS" atgriež naudu par tām biļetēm, kas iegādātas SIA "BIĻEŠU SERVISS" tirdzniecības vietās vai interneta veikalā www.bilesuserviss.lv.
 
Jautājumu vai neskaidrību gadījumā zvaniet pa SIA "BIĻEŠU SERVISS" informatīvo tālruni 67105220 vai rakstiet uz elektroniskā pasta adresi: info@bilesuserviss.lv.
 
Biļešu uzpirkšana turpināsies līdz šī gada 15. septembrim.
 
Koncertaģentūra "FBI" un "Depeche Mode" vēlreiz atvainojas visiem biļešu īpašniekiem par sagādātajām neērtībām, kas radās 25. maijā Rīgā nenotikušā koncerta dēļ, un izsaka faniem pateicību par atbalstu un sapratni šadā situācijā.
 
Atgādinam, ka 25. maijā Rīgā, "Skonto" stadionā, pardzētais koncerts tika atcelts grupas līdera Deiva Gahana (Dave Gahan) slimības dēļ.