Koncertaģentūra „FBI” informē: šodien plkst. 10.00 tika uzsākta publiskā biļešu tirdzniecība uz britu kulta grupas „Depeche Mode” koncertu Latvijā. Līdz plkst. 14.00 iegādātas jau 12 000 koncerta biļetes uz gaidāmo grupas uzstāšanos „Skonto” futbola stadionā.

Koncertaģentūras „FBI” direktore Inga Kadeka atzīmē: „Pārliecinošie biļešu pārdošanas rezultāti vēlreiz skaidri apliecina grupas statusu Latvijā. „Depeche Mode” koncertturneja būs viens no centrālajiem notikumiem mūzikā, turklāt pirmoreiz grupa Eiropā uzstāsies nevis arēnās, bet stadionos. „Depeche Mode” ir viena no mūsdienu ievērojamākajām un labākajām „dzīvajām” grupām, kuru koncertus ar nepacietību gaida vairāki miljoni fanu visā pasaulē.”

Pēc turnejas rīkotāju aplēsēm „Depeche Mode” Eiropas tūres „TOUR of the UNIVERSE” koncertus apmeklēs vairāk nekā 1,3 miljoni cilvēku. Šī būs viena no vērienīgākajām koncertturnejām grupas 28 gadu ilgās karjeras laikā.

„Depeche Mode” koncerts Rīgā norisināsies 25. maijā „Skonto” futbola stadionā. Biļetes jau šobrīd var iegādāties „Biļešu servisa” kasēs visā Latvijā, kā arī interneta veikalā www.bilesuserviss.lv. Stāvbiļetes cena ir 30 Ls. Pieejamas arī biļetes fanu zonā un to cena ir 45 Ls. Sēdvietas maksā 40 Ls, 50 Ls un 70 Ls.