Koncertaģentūra „FBI” informē: tikai pēc 2 nedēļām, kopš uzsākta biļešu pārdošana uz britu kulta grupas „Depeche Mode” koncertu, kas nākamā gada 25. maijā norisināsies „Skonto” futbola stadionā Rīgā, ir pārdotas jau vairāk nekā puse no atvēlētajām biļetēm 30 000 ietilpīgajā „Skonto” futbola stadionā.

Koncertaģentūras „FBI” direktore Inga Kadeka atzīst: „Prognozējām, ka interese par „Depeche Mode” koncertu Latvijā būs nopietna un ar šādu rezultātu esam apmierināti. Jāatzīmē, ka Rīgas koncerta biļetes laistas pārdošanā arī Maskavā un Sanktpēterburgā, jo Krievijā grupa vasaras periodā koncertus sniegt nav paredzējusi. Ņemot vērā tempu, kādā tiek pirktas biļetes, un to, ka līdz koncertam grupa vēl laidīs klajā jauno albumu, paredzams, ka mūsu galvaspilsēta grupu uzņems atbilstoši cienīgi — pie pilnām stadiona tribīnēm.”

Grupas jaunā stadionu tūre „TOUR of the UNIVERSE” izraisījusi lielu interesi visā Eiropā. Īsā laika posmā jau teju izpārdots „Depeche Mode” koncerts „LTU Arena” stadionā Diseldorfā (Vācijā), kura ietilpība ir 52 000 cilvēku. Tikko grupa Diseldorfā izsludinājusi otru koncertu, tātad Vācijā „Depeche Mode” sniegs jau septiņus stadiona koncertus.

Šobrīd Deivs Gahans, Mārtins Gors un Endijs Flečers Kalifornijā atsākuši darbu pie sava jaunā albuma ieraksta, kura izdošana paredzēta 20. aprīlī. Darbs pie albuma tika uzsākts šī gada maijā Santa Barbarā, tad līdz pat oktobra sākumam turpinājās Ņujorkā un nupat grupa atgriezusies Kalifornijā. Vērts atzīmēt, ka laikā, kamēr „Depeche Mode” veic ierakstus studijā, grupas komanda paralēli strādā ar materiālu gan Ņujorkā, gan Vīnē. Albumu plānots pabeigt līdz Ziemassvētkiem un tā producents ir Bens Hillers — tas pats vīrs, kas producējis arī iepriekšējo „Depeche Mode” darbu „Playing The Angel”. Grupa nupat apstiprinājusi arī to, ka jaunā albuma dizainu un noformējumu veidos slavenais fotogrāfs, mākslinieks un mūzikas video klipu režisors Antons Korbīns.

Biļetes uz „Depeche Mode” koncertu iespējams iegādāties „Biļešu servisa” kasēs visā Latvijā, kā arī interneta veikalā www.bilesuserviss.lv. Stāvbiļetes cena ir 30 Ls. Vēl pieejamas arī biļetes fanu zonā par 45 Ls. Sēdvietas maksā 40 Ls, 50 Ls un 70 Ls.