Koncertaģentūra „FBI” informē: šodien, 13. oktobrī, plkst. 10.00 tiek uzsākta biļešu tirdzniecība uz kulta grupas „Depeche Mode” koncertu 25. maijā „Skonto” futbola stadionā. Biļetes var iegādāties „Biļešu servisa” kasēs visā Latvijā, kā arī internetā www.bilesuserviss.lv. Stāvbiļetes cena ir 30 Ls. Pieejamas arī biļetes fanu zonā un to cena ir 45 Ls. Sēdvietas maksā 40 Ls, 50 Ls un 70 Ls.

Savas grandiozās tūres izziņošanas preses konferencē Berlīnes Olimpiskajā stadionā, „Depeche Mode” apstiprināja, ka pirmais turnejas „TOUR of the UNIVERSE” koncerts norisināsies Izraēlā, Telavivas „Ramat Gan” stadionā, kur to vēros 45 tūkstoši skatītāju. Šī vieta turnejas atklāšanas koncertam nav izvēlēta nejauši — iepriekšējās grupas turnejas „Touring The Angel” noslēgumam bija jānotiek tieši šeit, taču pilnībā izpārdotais koncerts karadarbības dēļ tika atcelts.

Grupa Eiropā plāno sniegt koncertus 28 pilsētu lielākajās norises vietās, kuru starpā ir arī „Stade de France” stadions Parīzē (ietilpība — 80 000), Romas Olimpiskais stadions (ietilpība — 82 000), „San Siro” stadions Milānā (ietilpība — 83 000), „Terra Vibe” parks Atēnās (ietilpība — 30 000), „LTU Arena” stadions Diseldorfā (ietilpība — 51 500), Berlīnes Olimpiskais stadions (ietilpība — 74 228), Minhenes Olimpiskais stadions (ietilpība — 69 250). „Depeche Mode” preses konferencē atklāja, ka neizslēdz iespēju, ka nākotnē turneja varētu paplašināties un aptvert vēl vairākas norises vietas.

Grupas taustiņinstrumentālists Endijs Flečers preses konferencē atzina: „Iepriekšējā turneja „Touring The Angel” bija līdz šim veiksmīgākā mūsu karjeras laikā. Šī gada sākumā mēs visi satikāmies, lai apspriestu grupas nākotnes plānus. Tā rezultātā pēdējos mēnešus esam pavadījusi ierakstu studijā Ņujorkā, kur strādājam pie jaunā albuma dziesmām, kuru autori ir Mārtins Gors un Deivs Gahans. Albumu plānojam pabeigt ap jauno gadu un dienasgaismu tas varētu ieraudzīt aprīlī.” Preses konferences laikā klātesošajiem medijiem un 1 000 faniem bija iespēja noklausīties dažu jauno dziesmu fragmentus. Vērts atzīmēt, ka pieteikumu preses konferences apmeklēšanai bija aizpildījuši 18 000 „Depeche Mode” fanu.

„Koncertēšana vienmēr bijusi daļa no mūsu veiksmes stāsta un pateicoties turnejām, mums ir miljoniem fanu visā pasaulē. Šobrīd mēs pārliecinoši varam apsolīt — jaunā turneja un albums būs vislabākajā kvalitātē, kādu vienmēr no „Depeche Mode” sagaida fani,” atzīmēja E. Flečers.

„Depeche Mode” koncertēšana ir viens no gaidītākajiem notikumiem Austrumeiropā un Rīga ir viena no nedaudzajām vietām, kuru slavenā britu grupa ir izvēlējusies par savu koncertēšanas vietu. „Depeche Mode” neuzstāsies ne Igaunijā, ne Krievijā un vasaras tūres laikā neplāno koncertēt arī Somijā. Jau šobrīd saņemti pieteikumi biļešu iegādei no šīm valstīm, īpaši daudz no faniem Tallinā, Maskavā un Sanktpēterburgā. Koncertaģentūra „FBI” atgādina, ka „Skonto” futbola stadiona ietilpība ir 29 tūkstoši apmeklētāju, tāpēc pirkumu aicina izdarīt jau tuvākajā laikā.