Koncertaģentūra "FBI" informē: ar uzstāšanos 50 000 skatītājiem izpārdotā koncertā Izraēlā, Telavivas "Ramat Gan" stadionā, slavenā britu grupa "Depeche Mode" svētdien, 10. maijā, atklāja savu pasaules turneju "TOUR of the UNIVERSE".

Koncerta dienā spekulanti biļetes uz "Depeche Mode" uzstāšanos Telavivā pārdeva pat par trīskāršu cenu salīdzinājumā ar nominālo vērtību, par kādu tās varēja iegādāties janvārī.
 
Koncertā skanēja dziesmas gan no grupas jaunākā albuma "Sounds of the Universe", gan iepriekšēiem ierakstiem. Īpaši daudz kompozīciju bija no fanu iemīļotājakiem "Black Celebration", "Violator" un "Songs of Faith and Devotion" albumiem.
 
Pēc turnejas rīkotāju aplēsēm, "Depeche Mode" Eiropas stadionu tūri vien kopā apmeklēs vairāk nekā 1 500 000 cilvēku. Pēc koncertiem Eiropā grupa dosies uz Ziemeļameriku un pēcāk arī Dienvidameriku, kur kopumā sniegs 32 koncertus lielākajās reģiona pilsētās, ieskaitot divus koncertus Ņujorkas "Madison Square Garden" un divus koncertus Losandželosas "Hollywood Bowl".
 
"TOUR of the UNIVERSE" būs "Depeche Mode" vērienīgākā koncertturneja grupas 28 gadu ilgās karjeras laikā.
 
"Depeche Mode" koncerts Rīgā norisināsies 25. maijā "Skonto" futbola stadionā. Biļetes uz "Depeche Mode" koncertu nopērkamas "Biļešu servisa" kasēs visā Latvijā un internetā www.bilesuserviss.lv. Stāvbiļetes cena ir 30 Ls. Vēl pieejamas biļetes fanu zonā par 45 Ls, bet sēdvietas maksā sākot no 40 Ls.